Màster Project Manager en Edificació i Urbanisme. Perfil internacional - G50534

Presentació

El Màster Project Manager en Edificació i Urbanisme proporciona una formació orientada a formar  professionals capaços de dirigir operacions immobiliàries, des de la seva concepció fins al lliurament del producte edificat a l'usuari.
 
Aquest curs busca formar professionals que s'encarreguin d'impulsar i dirigir el projecte des d'una perspectiva de globalitat, portant a terme els treballs de planificació, coordinació i seguiment, i desenvolupant les habilitats de liderar, programar i conduir l'operació cap als objectius de temps, cost i qualitat definitius.

Objectius

L'objectiu d'aquest Màster Project Manager és

  1. Formar professionals capaços de dirigir operacions immobiliàries, des de la seva concepció fins al lliurament del producte edificat a l'usuari.
  2. Adquirir els coneixements per impulsar i dirigir el projecte des d'una perspectiva de globalitat, portant a terme els treballs de planificació, coordinació i seguiment, i desenvolupant les habilitats de liderar, programar i conduir l'operació cap als objectius de temps, cost i qualitat definitius.
  3. Convertir-se en un professional internacional especialitzat en Project Manager i acreditat pel Project Management Institute (PMI).