Postgrau Direcció d'Execució Professional - E50118

L’únic Postgrau per a Directors d’Execució de Catalunya, que s'imparteix a la ciutat de Barcelona. Des del CAATEEB, conscients que la formació continua és un element bàsic en la millora del col·lectiu i sabedors que la formació que es rep a les universitats no contempla moltes de les tasques que actualment desenvolupen els directors d’execució, s’ha programat aquest postgrau amb la finalitat de donar els coneixements i aptituds necessàries per poder portar-les a terme.

Els professors que formen part de l’equip, són tots professionals en actiu que habitualment treballen com a directors d’execució, i amb una àmplia i llarga experiència en tot tipus d’obres, des d’edificis d’habitatges plurifamiliars fins a centres comercials, passant per obra pública, i treballant tant com a professionals lliberals, tant en solitari com formant part d’equips més amplis i pluridisciplinars.

 El programa ha estat dissenyat des del coneixement del sector i del desenvolupament de la feina diària de direcció d’obres, per tant, des d’una visió pràctica, tenint en compte aspectes com el control d'obres i el control de qualitat dels edifcis.

Amb aquest postgrau es pretenen assolir els següents objectius:

  • Actualitzar els coneixements dels professionals que desenvolupen les tasques de Director d’Execució d’Obra donant instruments per a la revisió i millora de les seves competències tècniques i de gestió.
  • Conèixer el procés constructiu, els documents , les funcions i responsabilitats dels agents que hi intervenen.
  • Analitzar en profunditat el projecte abans de l’inici de l’obra per tal de detectar possibles errors i conèixer les problemàtiques més comunes que es produeixen abans, durant o després de les obres.
  • Conèixer les condicions generals aplicables de la contractació d’obres.
  • Desenvolupar, analitzar i adquirir les tècniques per al control de qualitat dels materials i sistemes constructius.
  • Fer el seguiment i control de la planificació del temps i els costos en l’organització d’una l’obra. Ser conscients dels impactes ambientals del procés constructiu i les possibilitats per reduir-los.


Mòdul 12. Gestió del Despatx profesional del DEO




 Tornar a la pàgina principal