Postgrau Cap d'Obra - O10015

Entre els professionals del sector, el Cap d’obra és un dels perfils clau del procés constructiu i una de les funcions més requerides.

La seva missió és garantir l’èxit de la producció de l’obra i dur a terme el control econòmic i, per això, se li exigeixen moltes competències i habilitats que fins ara només podia desenvolupar mitjançant una llarga experiència.

Aquest és l’únic postgrau per a Cap d’obra de Catalunya.

La formació tècnica que reben els professionals del procés constructiu no contempla moltes de les tasques de gestió exigides al Cap d’obra.

La finalitat d’aquest programa és avançar aquest complet aprenentatge i ajudar el tècnic a desenvolupar les capacitats i aptituds necessàries perquè pugui dur a terme eficaçment la seva feina, des de l’estudi del projecte fins al lliurament de les claus.

Aquest itinerari formatiu del CAATEEB ha estat dissenyat a partir d’un exhaustiu estudi de les necessitats dels professionals del procés constructiu, on han participat empreses i professionals. I a més, serà impartit per un equip de professionals en actiu que compten amb una llarga experiència en la producció d’obres en empreses constructores, o bé experts en temes específics, i que estan en contacte amb les necessitats actuals del Cap d’obra.

L'objectiu del postgrau és formar els professionals que desenvolupen les tasques de Cap d’obra donant instruments per a la revisió i millora de les seves competències tècniques i de gestió.

Aquest curs es basa en la transmissió de coneixements des de l’experiència de l’exercici de la professió i té per objectius:

• Situar el cap d'obra dins el context del procés constructiu, emmarcant les seves funcions, obligacions i responsabilitats.

• Planificar i gestionar el temps, el cost i els recursos humans i materials, sense perjudicar la qualitat i la seguretat.

• Aplicar els coneixements legals i jurídics dins el marc de l'empresa constructora, per tal de complir les exigències que s'escauen.

• Dirigir i liderar l'equip, desenvolupant les habilitats per negociar i coneixent els rols i les funcions de les diferents persones que participen en el procés constructiu.




 Tornar a la pàgina principal